Kvanttihoito


YKSILÖHOITO

Yleensä hoidettava menee hoitopöydälle peiton alle ja rauhoittuu vastaanottamaan hoitoa. Hoidon aikana ei yleensä kosketeta, vaan kaikki hoito tapahtuu energiatasolla hoitaen sekä fyysistä kehoa että eteerisiä eli energiakehoja. Joissain tapauksissa olen avannut myös fyysisesti meridiaaneja eli energiaratoja.

Hoitajana olen Korkeimman Luojan työvälineenä välittämässä tietoa ja parannusta jokaisen oman korkeimman parhaan mukaan, juuri siinä hetkessä. Tuon sinulle myös sanallista tietoa hoidon aikana ja voit myös esittää kysymyksiä. Hoito on aina yksilöllinen jokaiselle ja etenee omalla tavallaan.
Ennen hoitoa ja sen jälkeen suosittelen juomaan runsaasti vettä. Vesi auttaa energiaa liikkumaan soluissa paljon paremmin ja puhdistuminen ja aineenvaihdunta lisääntyy.
Hinta 70€


KAUKOHOITO

Koska kaikki on energiaa, ei ole väliä vaikka olisit maapallon toisella puolella.

Kaukohoito toimii aivan samalla tavalla kuin yksilöhoitokin. Makoilet rauhassa kotona omassa sängyssä puhelin joko kaiuttimella tai kuulokkeet korvissa ja soitat minulle sovittuna aikana. Minä hoidan loput.
Hinta 70€


RYHMÄHOITO

Ryhmähoidossa jokainen saa samalla tavalla omat sanalliset viestinsä sekä parantavat energiat, vaikka samaan aikaan on monta ihmistä. Sopii hyvin työporukalle, polttareihin, illanistujaisiin jne. Minimi osallistujamäärä 4 henkilöä.
Hinta 30€/henkilö