Koko maailmankaikkeus muodostuu energiasta. Ajatuksemme ovat energiaa. On hyvä huomioida, että kaikki mitä ajattelemme ja tunnemme siirtyy energiana myös ympäristöömme. Kun murehdimme jotain ihmistä tai tapahtunutta, luomme siihen murheen energiaa. Kannattaakin aina nähdä itsensä ja muut terveinä ja valossa, eikä sairaina ja varjossa. Näin luomme parantavaa energiaa ympärillemme ja itseemme.

Kehollamme on upea taito parantaa itse itsensä, jos sille antaa siihen mahdollisuuden. Olemme kaikki yhtä, niin jokainen ihminen, eläin, luonto, kivet, kasvit, puut, kuu, tähdet, aurinko, planeetat ja kaikki Universumit. Kaikki on sinussa ja sinä olet kaikessa ja kaikissa.

Lainaan tähän Äiti Teresan sanoja, kun häntä moneen kertaan pyydettiin marssimaan sodan vastaisiin mielenosoituksiin, hän vastasi:

"Pyytäkää minut mukaan sitten kun marssitte rauhan puolesta."

Se mihin ajatuksemme laitamme lisääntyy, on sitten kyseessä mikä tahansa asia. Mitä kielteisimpiä ajatuksemme ovat, sitä matalammalla kehomme värähtelee. Riittävän kauan jatkuessaan alkaa se ilmentyä kehossamme sairauksina, erilaisina oireina tai pahana olona.

Energiahoidon tarkoituksena on löytää syyt, jotka nämä ovat aiheuttaneet. Energiahoitoa voi tehdä aivan kaikille ikään katsomatta, myös eläimille. Hoito on täysin turvallinen ja asiat jotka nousevat hoidon aikana esiin, ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Kvanttienergiahoito

Kvanttienergia on erittäin voimakas kvanttifyysinen, hyvin puhdas ja korkeavärähteinen energia.

Kvanttifysiikka on tapa jolla maailmankaikkeus toimii ja on aina toiminut. Emme vain ole ymmärtäneet sitä. Nyt uuden ajan energioissa olemme valmiita vastaanottamaan ja hoitamaan kvanttifysiikan avulla.

Ihmiskunta on tullut tienristeykseen. Kehitys on sitä nopeampaa mitä useampi ihminen oppii ymmärtämään oman tietoisuutensa ja ihmisyyden todellisen luonteen, vapauttamaan itsensä egon muodostamasta vankilasta.

Hoidossa luomme ja muutamme yhdessä todellisuutesi kvanttifyysisellä tasolla.

Kaikki ongelmamme on ratkaistavissa yksinkertaisesti, kvanttifyysisellä hoidolla. Tietoisuudemme muutos hoidossa saattaa olla erittäin nopeaa. Hoidon jälkeen asiat voivat edetä todella uskomattoman nopeasti, mikä voi tarkoittaa suurien, erittäin positiivisten muutosten tapahtumista.

Hoito saa aikaan voimakkaan hyvänolon ja rauhan tunteen, pääset 0-tilaan, "kaikki on hyvin" tilaan.

Uudessa tietoisuuden tilassa saamme uusia mahdollisuuksia ja voimme toteuttaa unelmiamme, kaikki on mahdollista ja rajatonta. Kvanttihoito on fyysistä, psyykkistä ja emotionaalista paranemista. Kvanttihoito perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen jolloin kehon oma paraneminen on mahdollista aktivoitua. Keho parantaa siis itse itsensä.

Kvanttifysiikka haastaa käsitystäsi energiahoidosta, ongelmista, sairauksista, puutteista ja mikä todellisuus todella on.

Kvanttienergiaa ei voi ymmärtää - sitä pitää kokea!