Tervetuloa talven upeimmalle kurssille tuntemaan ja muuttamaan oma kehosi kosmiseksi kehoksi. Kurssi on kolmiosainen ja käydään zoomin kautta.


Torstaina 16.11.2023 klo 19.00-20.30

Käymme läpi kaikki chakrat, myös kruunuchakran yläpuolella olevat sieluitse-,leijonaportti-,tähtiportti-,timantti- ja omchakrat sekä maatähden alla olevat magneetti-,vesi- ja psichakrat. Energiajärjestelmämme on paljon muutakin kuin chakrat, nimittäin siihen sisältyvät myöskin kaikki meridiaanit eli energiaradat, jotka kulkevat sekä fyysisessä kehossamme, että ns. eteerisissä kehoissamme. Kun kerron mitä kukin chakra tekee, niin samaan aikaan energia kulkee kehossasi ja puhdistaa sekä muuntaa sen juuri sinun korkeimmaksi parhaaksesi siinä olevassa hetkessä. Kryon tulee myös antamaan viestiä juuri tähän hetkeen.


Torstaina 14.12.2023 klo 19.00-20.30

Oma voima/elämän eliksiiri eli kundaliinienergia. Käymme läpi missä tämä energia virtaa ja mitä varten se on meissä. Nyt on se aika jolloin kyseessä oleva energia muuntuu kosmiseksi kundaliiniksi. Käymme läpi eri kehojamme ja niiden toimintaa, niin fyysiseen kehoon liittyen kuin kosmisiin ulottuvuuksiinkin. Kosmisia kehojamme on monessa eri ulottuvuudessa ääretön määrä. Sinun kehojesi linjaus laitetaan "suoraksi" ja toimivaksi. Opettelemme tunnistamaan omat eetterikehomme ja oman merkabamme. Valoryhmä Ulrim tulee antamaan viestiä tähän hetkeen.


Torstaina 11.01.2024 klo 19.00-20.30

Matka huipentuu upeaan 1111 porttipäivään 1+1+1+2+2+4=11. Tänä päivänä mm. aukeaa maan sisällä asuvien sivilisaatioiden ja ihmiskunnan yhteys täysin uuteen energiaan. Kosminen portaali Äiti Maan ytimen ja Alkulähteen välillä muuttaa energiansa täysin uuteen taajuuteen. Kerron myös pyramideista ja miten niiden energioiden aktivoiminen tapahtuu omaan pyramidirataasi. Järjestyksen arkkienkelit Sadriel, Thavael, Dokiel, Zeruel, Itqual ja Lordi Khan tulevat antamaan viestiä tähän hetkeen.


Hinta 33€/zoom. Voit maksaa kaikki kolme kerralla (99€) tai kerran kuukaudessa 33€ ennen kurssi päivää. Ilmoittaudu minulle 0400-524 783 soittamalla tai viestillä. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi mukaan, jotta saan zoom-linkin laitettua sinulle.

Lämpimästi tervetuloa

Sari