Tervetuloa kesän upeimmalle kurssille tuntemaan ja muuttamaan oma kehosi kosmiseksi kehoksi. Kurssi on kolmiosainen ja käydään zoomin kautta.


15.06.2023 klo 19.00-20.30

Käymme läpi kaikki chakrat, myös kruunuchakran yläpuolella olevat sieluitse-,leijonaportti-,tähtiportti-,timantti- ja omchakrat sekä maatähden alla olevat magneetti-,vesi- ja psichakrat. Energiajärjestelmämme on paljon muutakin kuin chakrat, nimittäin siihen sisältyvät myöskin kaikki meridiaanit eli energiaradat, jotka kulkevat sekä fyysisessä kehossamme, että ns. eteerisissä kehoissamme. Kun kerron mitä kukin chakra tekee, niin samaan aikaan energia kulkee kehossasi ja puhdistaa sekä muuntaa sen juuri sinun korkeimmaksi parhaaksesi siinä olevassa hetkessä.


13.07.2023 klo 19.00-20.30

Oma voima/elämän eliksiiri eli kundaliinienergia. Käymme läpi missä tämä energia virtaa ja mitä varten se on meissä. Nyt on se aika jolloin kyseessä oleva energia muuntuu kosmiseksi kundaliiniksi. Saamme myös Kryonilta ja Pleijadilaisilta DNA:n aktivoimisen akachic recordin. Käymme läpi eri kehojamme ja niiden toimintaa, niin fyysiseen kehoon liittyen kuin kosmisiin ulottuvuuksiinkin. Opettelemme tunnistamaan omat eetterikehomme ja oman merkabamme.


08.08.2023 Leijonaporttipäivänä klo 19.00-20.30

Matka huipentuu upeaan Leijonaporttipäivään, jossa saamme tietysti tämän päivän energiat ja viestit. Kerron myös pyramideista ja miten niiden enrgioiden aktivoiminen tapahtuu omaan pyramidirataasi. Tänään aukeaa jo ensi vuoden energiaportaali, josta saamme myös tietoa ja aktivointeja kehoomme. Vuoden 2024 sädemestarit ovat Kwan Yin ja Djwhal Khul.


Hinta 33€/zoom. Voit maksaa kaikki kolme kerralla (99€) tai kerran kuukaudessa 33€ ennen kurssi päivää. Ilmoittaudu minulle 0400-524 783 soittamalla tai viestillä. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi mukaan, jotta saan zoom-linkin laitettua sinulle.

Lämpimästi tervetuloa

Sari