Kehon hyvinvointia

LR Health & Beauty Systems

Muodostumme Pyhästä Kolminaisuudesta. Keho, mieli ja henki. Kun kaikki osa-alueet on tasapainossa, voimme kokonaisvaltaisesti hyvin. Ravinnolla on suuri merkitys meidän hyvinvoinnissamme. Valitettavasti ruokamme vitamiinit, hivenaineet ja entsyymit ovat köyhtyneet, joten kehomme tarvitsee lisäravinteita.  Olen käyttänyt jo 12 vuoden ajan LR:n tuotteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kaiken perusta, se talon kivijalka on Aloe Vera juoma. Itse sain apua refluksitautiin, lasten atooppisiin ihottumiin, krooniseen hiivatulehdukseen ja alhaiseen hemoglobiiniin, joka aina ennen Aloeta oli minulla anemian rajoilla. Äidiltäni hävisi pehmytkudosreuman oireet, syöpäarvot normalisoituivat ja yleinen hyvä vireystaso kasvoi huomattavasti.

Tuotteista löytyvät myös Omegat (arvokkaat Super Omega 3:n omega-3-rasvahapot saadaan laadukkaasta sardiinin, makrillin ja tonnikalan kalaöljystä. LR käyttää kapseleiden valmistukseen vain vapaana eläviä kaloja Tyynestä valtamerestä. Kalanpyynti ja -jalostus on sertifioitu erityisen kestäväksi, ympäristöä ja kalakantoja suojelevaksi ja sillä on Friend of the Sea -laatusinetti ).

Probiootit ( jokainen kapseli sisältää yhteensä 1 miljardin probioottisia bakteereita, jotka koostuvat 12 eri bakteerikannasta. Tämä yhdistelmä on ainutlaatuinen).

Mainitsin vain muutamat tuotteet, mutta täältä voit katsoa lisää ja ota rohkeasti yhteyttä minuun ja kysy lisää.

 

https://sari.lr-partner.com/#home

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.07 | 12:33
LR Aloe Vera on saanut 2
05.07 | 12:31
Detox puhdistushoito on saanut 6
05.07 | 12:27
Energiahoidot on saanut 15
05.07 | 12:21
Etusivu on saanut 34
Tykkäät tästä sivusta