Koulutus ja kurssit

         

 

Järjestämme Mikaelin kanssa voimaannuttavan retriitin 11.01.19-13.01.19. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi nopeasti.

 

 

 

Koe voimaannuttava ja vapauttava retriitti Nuuksion kauniissa ja rauhoittavassa luonnossa. 
Retriitillä tehdään yhdessä rentouttavia harjoituksia, vapautamme tunteita ja opimme käsittelemään tunteita ja stressiä paremmin. Tehdään energiahoitoja ja meditatiivisia harjoituksia luonnossa.
Puhumme myös ravinnosta, hyvinvoinnista ja ihmissuhteista. Pääpaino on yhdessäololla, jakamisella, rentoutumisella ja olemisella. Annamme elämän virran viedä ja johdattaa meitä.

 

Jos sinusta tuntuu että haluaisit kokea enemmän harmoniaa, vapautta, energisyyttä, ja haluaisit oppia rentoutumaan paremmin arjessa, niin tämä retriitti on sinulle.

 

PAIKKA: Nuuksion Kansallispuisto, Solvallan Urheiluopisto, 40km Helsingistä.

OHJELMA: Luentoja (Sisäinen Voima ja parantava ravinto), dynaaminen meditaatio luonnossa, rentoutusharjoitukset, työkaluja stressinkäsittelyyn, energiahoitoja, rantasauna, laavu metsässä ja paljon muuta.

MAJOITUS: Solvallan urheiluopisto

HINTA: 285€ sisältää alv. kaikki luennot ja ohjelman, majoituksen, ruoan pe iltapala, la aamiainen, lounas ja illallinen, su aamiainen. Maksun voi suorittaa yhdessä tai kahdessa erässä, jolloin ilmoittautumismaksu 100€ varmistaa paikkanne, ja loppusumma 185€ maksetaan ennen retriittiin saapumista.

VARAA PAIKKASI NOPEASTI: Max määrä 10 osallistujaa. 
Ilmoittaudu viimeistään 27.12.2018

LISÄTIETOJA ja ILMOITTAUTUMINEN: 
Sari Lehto: 040 052 4783
Mikael Blomqvist: 040 730 9699

ALOITA UUSI VUOSI VOIMAANNUTTAVALLA JA RAUHOITTAVALLA RETRIITILLÄ!

     

Valossa ja rakkaudessa
Sari Lehto

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

17.05 | 11:38

Vittu mitä paskaa hahaaha huuhaahaahuu

...
20.02 | 21:31

Heippa. Kiitos itsellesi <3. Kuuluu asiaan, kun kehosi nostaa kaikkea vanhaa ylös, jonka on aika poistua :)

...
16.02 | 07:35

Hei Sari,

Kiitos sinulle loistavasta hoidosta! Tänään olo jo aamusta kuin nuorella tytöllä. Eilen vielä päänsärkyä, mutta kuuluu ehkä asiaan. Olet ihana!

...
19.07 | 13:19

Hei, aloittelija olen, mistä löytäisin uskon itseeni, että todella minun käsieni kautta paranuksia tapahtuu. Mikä on oikea polku, mistä oikeaa tietoa saa.

...
Tykkäät tästä sivusta