Energiahoidot

TERVETULOA ENERGIAHOITOJEN MAAILMAAN 

 

Koko maailmankaikkeus muodostuu energiasta. Ajatuksemme ovat energiaa. On hyvä huomioida, että kaikki mitä ajattelemme ja tunnemme siirtyy energiana myös ympäristöömme. Kun murehdimme jotain ihmistä tai tapahtunutta, luomme siihen murheen energiaa. Kannattaakin aina nähdä itsensä ja muut terveinä ja valossa, eikä sairaina ja varjossa. Näin luomme parantavaa energiaa ympärillemme ja itseemme. Kehollamme on upea taito parantaa itse itsensä, jos sille antaa siihen mahdollisuuden. Olemme kaikki yhtä, niin jokainen ihminen, eläin, luonto, kivet, kasvit, puut, kuu, tähdet, aurinko, planeetat ja koko Universumi. Kaikki on sinussa ja sinä olet kaikessa ja kaikissa.

Lainaan tähän Äiti Teresan sanoja, kun häntä moneen kertaan pyydettiin marssimaan sodan vastaisiin mielenosoituksiin, hän vastasi:

"Pyytäkää minut mukaan sitten kun marssitte rauhan puolesta."

Se mihin ajatuksemme laitamme lisääntyy, on sitten kyseessä mikä tahansa asia. Mitä kielteisimpiä ajatuksemme ovat, sitä matalammalla kehomme värähtelee. Riittävän kauan jatkuessaan alkaa se ilmentyä kehossamme sairauksina, erilaisina oireina tai pahana olona.

Energiahoidon tarkoituksena on löytää syyt, jotka nämä ovat aiheuttaneet. Energiahoitoa voi tehdä aivan kaikille ikään katsomatta, myös eläimille. Hoito on täysin turvallinen ja asiat jotka nousevat hoidon aikana esiin, ovat ehdottoman luottamuksellisia. 

 

Kvanttienergiahoito 

 

Kvanttienergia on erittäin voimakas kvanttifyysinen, hyvin puhdas ja korkeavärähteinen energia.
Kvanttifysiikka on tapa jolla maailmankaikkeus toimii ja on aina toiminut. Emme vain ole ymmärtäneet sitä. Nyt uuden ajan energioissa olemme valmiita vastaanottamaan ja hoitamaan kvanttifysiikan avulla.

 Ihmiskunta on tullut tienristeykseen. Kehitys on sitä nopeampaa mitä useampi ihminen oppii ymmärtämään oman tietoisuutensa ja ihmisyyden todellisen luonteen, vapauttamaan itsensä egon muodostamasta vankilasta.

 Hoidossa luomme ja muutamme  yhdessä todellisuutesi kvanttifyysisellä tasolla.

Kaikki ongelmamme on ratkaistavissa yksinkertaisesti, kvanttifyysisellä hoidolla. Tietoisuudemme muutos hoidossa saattaa olla erittäin nopeaa. Hoidon jälkeen asiat voivat edetä todella uskomattoman nopeasti, mikä voi tarkoittaa suurien, erittäin positiivisten muutosten tapahtumista.

  Hoito saa aikaan voimakkaan hyvänolon ja rauhan tunteen, pääset 0-tilaan, "kaikki on hyvin" tilaan.

Uudessa tietoisuuden tilassa saamme uusia mahdollisuuksia ja voimme toteuttaa unelmiamme, kaikki on mahdollista ja rajatonta. Kvanttihoito on fyysistä, psyykkistä ja emotionaalista paranemista. Kvanttihoito perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen jolloin kehon oma paraneminen on mahdollista aktivoitua. Keho parantaa siis itse itsensä.

Kvanttifysiikka haastaa käsitystäsi energiahoidosta, ongelmista, sairauksista, puutteista  ja mikä
todellisuus todella on.

Kvanttienergiaa ei voi ymmärtää - sitä pitää kokea 


 

YKSILÖHOITO

Yleensä hoidettava menee hoitopöydälle peiton alle ja rauhoittuu vastaanottamaan hoitoa. Hoidon aikana ei yleensä kosketeta, vaan kaikki hoito tapahtuu energiatasolla hoitaen sekä fyysistä- että eteerisiä, eli energiakehoja. Joissain tapauksissa olen avannut myös fyysisesti meridiaaneja, eli energiaratoja.

Hoitajana olen Korkeimman Luojan työvälineenä välittämässä tietoa ja parannusta jokaisen oman korkeimman parhaan mukaan, juuri siinä hetkessä. Tuon sinulle myös sanallista tietoa hoidon aikana ja voit myös esittää kysymyksiä. Hoito on aina yksilöllinen jokaiselle ja etenee omalla tavallaan.

Ennen hoitoa ja sen jälkeen suosittelen juomaan runsaasti vettä. Vesi auttaa energiaa liikkumaan soluissa paljon paremmin ja puhdistuminen ja aineenvaihdunta lisääntyy.

 

 

KAUKOHOITO

Koska kaikki on energiaa, ei ole väliä vaikka olisit maapallon toisella puolella.

Kaukohoito toimii aivan samalla tavalla kuin yksilöhoitokin. Puhelimen kautta saat reaaliajassa myös sanalliset viestit.

 

 

RYHMÄHOITO

Ryhmähoidossa jokainen saa samalla tavalla omat sanalliset viestinsä sekä parantavat energiat, vaikka samaan aikaan on monta ihmistä. Joskus voi tuntua helpommalta tulla energiahoitoon ystävien kanssa, kuin yksin. Minimimäärä ryhmähoidossa on 3 henkeä, mutta maksimimäärää ei ole.

Sinulla on myös mahdollisuus pitää kotonasi energiailta. Illan "emäntänä"/"isäntänä" osallistuminen on sinulle ilmainen.

 

 

Energiaratahieronta

Fyysinen kehomme varastoi erilaisia tukahdutettuja tai unohdettuja tunteita, asennemalleja, traumaattisia tapahtumia jne. Yleensä ne tuntuvat kroonisilta lihasjännityksiltä.

Intuitiivisen hieronnan tarkoitus on avata juuri  näitä tukoksia. Hoidon aikana saat myös sanallista viestiä. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

09.09 | 01:59
Etusivu on saanut 36
20.08 | 11:28
Perussivu on saanut 1
17.08 | 23:02
05.07 | 12:27
Energiahoidot on saanut 15
Tykkäät tästä sivusta