Taivaanlahjat

 

Tervehdin sinua, rakas kanssamatkaajani, suurella rakkaudella. Tervetuloa sinun elämäsi portaille!

 

Tässä hektisessä maailmassa ihmiset ovat enemmän ja enemmän alkaneet etsiä erilaisia hoitomuotoja, joilla parantaa joko fyysistä tai henkistä huonovointisuuttaan. Kvanttifysiikka energiahoito on kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä hoito. Hoidon tarkoituksena on tasapainottaa ja yhdistää niin keho, mieli kuin henkikin. Se on sinun oma Pyhä Kolminaisuutesi.

Tarjoan sinulle palveluja, jotka auttavat elämäsi matkaa eteenpäin lisäten eheyttä ja rakkautta kaikkea ja kaikkia kohtaan, varsinkin itseäsi.

Minulta kysytään useasti oletko parantaja, meedio, ennustaja vai näkijä? Näetkö menneet elämät? Saatko yhteyden edesmenneisiin? Kerrotko tulevaisuudesta? Näetkö kehon fyysiset olotilat? Vastaus on, että olen niitä kaikkia, niinkuin jokainen meistä. Kaikki tieto on meidän sisällämme. Hoitotilanne menee aina sinun tarpeidesi mukaan. Joskus edesmennyt voi tulla antamaan viestiä, jolloin kuvailen hänet niin että tiedät kuka siihen tuli. Menneitä elämiä katsotaan ja tuodaan sinulle jos ne vaikuttavat jollain tavoin tähän elämääsi. Ne voivat olla solumuistissasi fyysisinä kipuina, selittämättöminä olotiloina, pelkoina, käyttäytymis/asennemalleina, tai tarvitset ymmärrystä johonkin läheisesi ja sinun väliseen suhteeseen. Oletko elämässäsi risteyksessä, jossa tarvitset apua? Onko sinulla kipuja tai fyysisen kehon muita häiriöitä? Kvanttihoidossa vien sinut O-tilaan, jossa kaikki parantuminen ja eheytyminen on nyt hetkessä mahdollista. Saat koko ajan sanallista viestiä missä kohtaa kehoasi mennään, mitä tehdään, miksi tehdään. Miten voin palvella sinua? 

 

 

Tässä vierailuni Paulin pakeilla

https://www.youtube.com/watch?v=ZnaRfodfVu0&t=991s

Rakkaudessa ja valossa
Sari Lehto

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

09.09 | 01:59
Etusivu on saanut 36
20.08 | 11:28
Perussivu on saanut 1
17.08 | 23:02
05.07 | 12:27
Energiahoidot on saanut 15
Tykkäät tästä sivusta